Публикувано на: пт, апр. 6th, 2018

Лесна диета с извара и зеленчуци

Диетите със сигурност не са едно от най-приятните неща, но понякога за да изглеждаме добре е нужно да се потрудим и да направим нужните жертви. За щастие, има и такива диети, които не ви обричат на постоянен глад и мъки и са изключително лесни.

Представяме ви една такава.

Диетата трае около 2 седмици като е много важно докато я спазвате да правите и упражнения за стягане или да се разхождате поне 40 минути всеки ден. Пиенето на минимум литър и половина вода на ден е задължително!

В продължение на 14 дни, яжте по 700 грама извара, като я разделяте на части за целия ден. Към нея може да добавяте домати, пресен лук, броколи, грах, гъби, краставици, съвсем малко сол и подправки по избор.

Ако чувствате силен глад, сутрин може да ядете и по една малка филия черен, препечен хляб.

Месото, яйцата, и олиото за забранени. Авокадото също не е препоръчително, защото е доста калорично за този хранителен режим.

Ако нямате желания резултат, може да повторите диетата следващия месец, но не забравяйте,че след приключването й не бива да се връщате към старите си хранителни навици и трябва да избягвате всички мазни и калорични храни както и бисквитите, чипсовете и пържените ястия.

Снимка: Готвач.бг

Коментари